Sobre el bloc

Es va quedar sense feina amb dos fills i una hipoteca. Va posar en marxa el seu projecte i es va donar feina a ell mateix. A més d’haver fet realitat el seu somni, ara és un emprenedor d’èxit. Milers de catalans han passat per situacions semblants i tots se n’han sortit. “De 8 a Vuit” mostra històries com aquesta. És una sèrie documental de 13 capítols que fomenta l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar.

Categories

Els 5 més vistos


 

RÀNQUING

 

1- Xavier Aguilera (CaminsDeVent.cat) + José Luis Aguilera (Hard-Bikes Igualada) [Cap. 5]

 

2- Salvador Casaseca (La Coromina, hotel xalet) + Anna Verbon (La Mamà Vaca) [Cap. 2]

 


3- Mar Bufí (Harmonia) + David Paz (Can Luar) [Cap. 9]

 


4- Jordi Pérez (Brandea Studio) + Sílvia Edo (Edo Òptics) [Cap. 6]5- Caro Alvira (Oh la là! Comunicació) + Xevi Arcarons (El Prat Verd) [Cap. 1]

 

 

Continua el frec a frec per la primera posició


El capítol 5 (Xavier Aguilera / José Luis Aguilera) continua sent el líder d'audiència del "De 8 a Vuit" per 4a setmana consecutiva. La diferència amb els 2ns classificats (Salvador Casaseca / Anna Verbon -capítol 2-) continua sent gairebé d'empat tècnic. Però, ara per ara, els emprenedors més atractius per l'audiència continuen sent el pilot de globus aerostàtics i el customitzador de motos d'Igualada. Tenen 81 espectadors més que els seus perseguidors.

Mar Bufí / David Paz (capítol 9) han entrat amb molt força al rànquing. La modista de Vic i el pagès de Cervera ara són 3rs a només 128 espectadors del lideratge. Han desbancat així els emprenedors del capítol 6 (Jordi Pérez / Sílvia Edo). El consultor de màrqueting de Lloret de Mar i la òptica-optometrista del Vendrell han estat a la tercera posició durant 3 setmanes. Gairebé s'havien consolidat com a màxims perseguidors dels dos primers, però els emprenedors del capítol 9 els han passat la mà per la cara en només 7 dies. Jordi Pérez / Sílvia Edo són ara 4rts a 161 espectadors dels líders.

Caro Alvira / Xevi Arcarons (capítol 1) continuen en caiguda lliure. Ara són els últims classificats dels "5 + vistos" a 202 espectadors del lideratge. La consultora de comunicació de Barcelona i el pagès artístic de Malla necessiten sumar molta més audiència si no volen caure d'aquesta classificació. Tenen l'alè al clatell dels emprenedors de 4 capítols.


- el rànquing s'actualitza tots els dijous -

 © Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl