Sobre el bloc

Es va quedar sense feina amb dos fills i una hipoteca. Va posar en marxa el seu projecte i es va donar feina a ell mateix. A més d’haver fet realitat el seu somni, ara és un emprenedor d’èxit. Milers de catalans han passat per situacions semblants i tots se n’han sortit. “De 8 a Vuit” mostra històries com aquesta. És una sèrie documental de 13 capítols que fomenta l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar.

Categories

L'equip


Albert Fuguet

Sóc periodista i m’encarrego, sobretot, dels continguts dels programes de televisió de BAUDpro. En el meu dia a dia dirigeixo programes de TV i ràdio en aquesta productora, a més de projectes de premsa escrita i diversos equips de comunicació empresarial i corporativa. Aquestes tasques les compagino amb la direcció de BAUDpro, juntament amb la Susana i el Pablo. Però també ho compagino amb els meus grans hobbies: l’aventura, els esports i la política. Tot i que no hi ha res com les llargues estones amb la família i amb els amics de debò.

Susana Crestelo

Sóc realitzadora i m’encarrego, entre d’altres, de la creativitat audiovisual en els programes de televisió de BAUDpro. Em llevo cada dia per dirigir programes de TV i projectes creatius en aquesta productora. També dissenyo nous projectes audiovisuals segons demanden les diferents audiències emergents. També em toca portar la direcció de BAUDpro, al costat de l’Albert i el Pablo. Però no tot és feina. Per això m’encanten les manualitats, l’aventura (sobretot en viatges improvisats), les llargues reunions (ja sigui amb amics i/o familiars) i, en general, tot allò que és divertit.

Pablo Finquelievich

Sóc realitzador i m’encarrego, per exemple, de l’estètica en els programes de televisió de BAUDpro. Cada matí, després de deixar la meva filla a la guarderia, em dedico a passar-m’ho bé (és a dir, a treballar). Dirigeixo programes de TV i dissenyo estètiques audiovisuals per fer passar una bona estona a tothom qui s’ho miri. Això a banda d’encarregar-me de la direcció de BAUDpro amb la Susana i l’Albert. Però la meva autèntica passió és la meva filla Ainhoa, bogeria que comparteixo amb la Caro, la meva dona. Com a bon argentí que sóc també m’encanta el futbol i discutir-ne amb els amics.

 

nosaltres_baudpro

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl