Sobre el bloc

Es va quedar sense feina amb dos fills i una hipoteca. Va posar en marxa el seu projecte i es va donar feina a ell mateix. A més d’haver fet realitat el seu somni, ara és un emprenedor d’èxit. Milers de catalans han passat per situacions semblants i tots se n’han sortit. “De 8 a Vuit” mostra històries com aquesta. És una sèrie documental de 13 capítols que fomenta l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar.

Categories

07/07/2010

Capítol 13

"Si estàs disposat a fer el que calgui per dedicar-te al que realment t'agrada, te'n sortiràs". Gran frase, aquesta. Me la va deixar anar un pallasso. Perdó, un senyor pallasso! Així és com es presenta actualment el Pep Ayora.

En Pep és un personatge únic. Es dedica a repartir alegria allà on el criden. Però no sempre ha estat així.

Abans era un senyor més aviat avorrit. Es llevava cada dia per vestir-se impecablement amb americana, camisa, pantalons i una corbata d'aquelles que fan de vostè. Ho feia per anar al seu despatx, on es passava les hores mortes fent de directiu en una empresa multinacional.

Un dia en Pep es va plantar al despatx del director general:

- "Senyor, Plego! Aquí té la meva dimissió irrevocable".
- "No intenti convèncer-me perquè no ho faci, està decidit".
- "No em demani motius, no n'hi ha".
- "No pensi que marxo a la competència, no ho penso fer".
- "Me'n vaig a fer de pallasso!".

La Irene Belenguer també va optar per això dels girs de 180º. Ella és una noia valenciana que treballava al món audiovisual, especialitzada en la producció.

Farta de la precarietat del sector i de la deshumanització que duen a terme algunes productores, va decidir plantar-se.

Se li donen bé les manualitats, de manera que va tirar per aquí. Carregada de coratge i de valentia va llençar al mercat un nou concepte de complements artesans.

Hem escollit el Pep i la Irene per tancar aquesta primera temporada del "De 8 a Vuit". Darrere de les càmeres hem viscut una experiència molt enriquidora, divertida i agradable. El resultat han estat aquests 13 capítols que heu anat seguint.

Sé que sembla tòpic i fins i tot nyonya, però us agraïm de tot cor que hàgiu estat a l'altre cantó de la pantalla, ja sigui mirant la TV convencional, la TV per Internet o ambdues opcions.

Tant de bo el "De 8 a Vuit" tingui continuïtat. Això, malauradament, no depèn de nosaltres.

Personalment m'ha entusiasmat conèixer tota aquesta fauna capaç de treballar més de 12 hores cada dia, peti qui peti. Aquesta gent que ens posem en marxa a les 8 i no parem, com a mínim, fins les vuit.

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl