Sobre el bloc

Es va quedar sense feina amb dos fills i una hipoteca. Va posar en marxa el seu projecte i es va donar feina a ell mateix. A més d’haver fet realitat el seu somni, ara és un emprenedor d’èxit. Milers de catalans han passat per situacions semblants i tots se n’han sortit. “De 8 a Vuit” mostra històries com aquesta. És una sèrie documental de 13 capítols que fomenta l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar.

Categories

Sinopsi "De 8 a Vuit"


“De 8 a Vuit” és una sèrie documental de TV que mostra com diversos emprenedors de diferents sectors han assolit èxit professional gràcies a l’esforç i la dedicació del dia a dia.

“De 8 a Vuit” explica la història de professionals que han optat per emprendre el seu propi negoci a Catalunya com a sortida laboral. Ells són els nous empresaris del país, els que estan cridats a fer oblidar la crisi econòmica.

En aquest sentit el programa també fomenta l’esperit emprenedor i la conciliació de la vida professional i de l’àmbit familiar.

“De 8 a Vuit” consta de 13 capítols de curta durada (10 minuts per entrega). Es va estrenar el 12 d’abril de 2010 a la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya. La seva periodicitat és d’un capítol per setmana.

 

 

frame_careta_de8avuit

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl